Poster av Kennedy - Exclusive Edition
(0)

Poster av Kennedy - Exclusive Edition

1.299 kr
Finns i lager
Leveranstid: 3 arbetsdagar
Produktinformation

Årets julklapp till Hammarbyare?

Samlarutgåva av det klassiska målfirandet i matchen mellan Hammarby och Göteborg första oktober 2018. En begränsad upplaga om endast 500 exemplar, alla stämplade, numrerade (1/500) och signerade av Kennedy själv!

”Det är kväll första oktober och match mellan Hammarby och IFK Göteborg. Kennedy Bakircioglu gör ett av sina sista framträdande i Hammarby-tröjan inför knappa 20 000 åskådare på Tele2 Arena, av Hammarby-fansen kallad nya söderstadion. Hammarby har fått en frispark ca 20 meter från Göteborgsmålet. Det är en knapp kvart kvar av matchen när nyligen inbytte Kennedy stegar ut sitt sedvanliga avstånd som han gjort så många gånger tidigare. Eftersom det här kan bli hans sista match i Hammarby någonsin är den här frisparken mer speciell än de tusentals han slagit innan. Han är redan en legend i Hammarby, det vet han, men vilket avslut han kan ge sig själv och ”Bajen-fansen”. Målvakten i IFK gör sig redo. Kennedy tar sats. Bollen seglar med en otrolig fart och med en kirurgisk precision mot IFK-målet. MÅL!!”

Ett perfekt avslut av karriären och följande sekunder kommer att sätta avtryck för all framtid. Efter målet springer Kennedy för att fira med fansen. En ur publiken kastar i extas en öl mot planen. Kennedy lyckas uppfatta detta och fångar ölen i luften, tar en klunk och kastar glaset till marken. Han har på några få sekunder gått från legend till odödlig, tom en gud enligt många Hammarbyare. För att föreviga detta ögonblick har Hammarby Fotboll, tillsammans med Sverigemotiv.se, tagit fram en unik poster som trycks i en begränsad upplaga om endast 500 st exemplar. Sverigemotiv.se garanterar äktheten med sin unika vattenstämpel och samtliga ex signeras av Kennedy själv, vilket gör den till ett exklusivt samlarobjekt. En tavla för er som var där och för er som önskar att ni vore där! Priset är 1 299 kr men vem vet vad värdet kommer att vara om 10, 20 eller 50 år? Det är inte bara en fantastisk tavla för idag utan säkerligen en god investering för framtiden.

OBS RAM INGÅR EJ!

Fakta om Poster av Kennedy - Exclusive Edition
Artikelnr. 201214
Bredd 50
Höjd 70
Vikt 51
Stad Stockholm
Lag Hammarby
TRUE

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten