Kartposter över Göteborg
(0)

Kartposter över Göteborg - 50x70 cm

499 kr
  • 40x50 cm 349 kr
  • 50x70 cm 499 kr
  • 61x91 cm 799 kr
Finns i lager
Leveranstid: 3 arbetsdagar
Produktinformation

En snygg kartposter över Göteborg i en grafisk och skandinavisk design. Göteborg är Sveriges andra största stad samt Nordens femte största stad och ligger på Västkusten vid Göta älvs mynning. Stora delar av Göteborg domineras av bergsåsar och eftersom det är en kuststad berikas Göteborg även av en vacker skärgård.
En stor del av Sveriges export sker från Göteborgs hamn med några av Nordens större industrikoncerner och teknikföretag med huvudkontor i Göteborg. Nuförtiden är Göteborg även känt för sina två stora musikfestivaler Way out west och Kulturkalaset.

Är du en Göteborgare eller är Göteborg en av dina favoritstäder kan du se till att visa det med en kartposter över Göteborg på väggen och göra din inredning än mer personlig när du visar en del av dig själv i inredningen. Som inredningstrend är en personlig inredning helt rätt i tiden, bygg din egen tavelvägg tillsammans med våra andra motiv från Göteborg stad eller om du vill visa upp andra personliga delar av dig själv i form av tavlor och posters med motiv på städer och byggnader.

 

Fakta om Kartposter över Göteborg - 50x70 cm
Artikelnr. 300317-50
Land Sverige
Bredd 50
Höjd 70
Vikt 50
Stad Göteborg

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten