no-title

Inredningstipset

 

Här tipsar vi om en populär sida med inspirerande inredningstips med koll på trender och stil som passar våra grafiska motiv. Grundaren heter Erica och här får ni en inblick i hur hennes instagramkonto inredningstipset gick från en privat sida till 8000 följare.

En regnig oktoberdag 2016 startade Erica ett Instagramkonto vid namnet Inredningstipset. Detta startade som en inspirationskälla till en person, men växte snabbt och fick fler följare. Många sökte hjälp och inspiration med sina hem och gillade det hon gjorde. Idag har Erica och inredningstipset över 8000 följare och fortsätter hjälpa och inspirera andra!

Inredningstipset vill inspirera till kreativitet som inte ska kosta skjortan. Hon vill inspirera andra med en tanke på att inredning är som skönhet, något som ligger i betraktarens öga. Genom sitt engagemang hjälper hon andra som behöver tips och idéer till sitt hem. 

Erica är 34 år och bor i en villa söder om Stockholm tillsammans med sin sambo, hans 4 barn och en lite hund som heter Chili. På fritiden umgås hon med familjen, spelar golf och reser. Älskar att laga mat och testa nya saker. Hennes dröm är får fortsätta driva Inredningstipset och få det att fortsätta växa och inspirera alla till ett hem att älska att vara i. 

Drömmar har inga tak, om du bara vill kan du!