Inspiration

Ny Poster Rånäs Slott

Vår senast gjorda poster är vackra Rånäs slott. Ett slott som ligger beläget i Uppsala med en vacker omgivning och fungerar som hotell. Senaste bröllopsparet som vigdes där är bloggaren Kenza och hennes man Alex.  

Klicka här för att komma till Poster av Rånäs Slott

Zlatan, Old Trafford

 

It's time to finish what i started. 

Zlatan är en svensk legend och nu fortsätter han 1 år till i Manchester United vars hemmaarena är Old Trafford.
Manchester united fan eller bara ett Zlatan fan, sätt upp stilrena Old Trafford på väggen som en trendig inredningsdetalj.

 

Ironman

VIlken Ironman tävling det var i Kalmar i helgen, vilka prestationer och vilken kärlek staden spred. Är du själv eller någon du känner en Ironman så har du nu möjlighet att skapa ett personligt minne med egen text på våra Kalmar motiv.

Tips för hemlängtan

Själva idén till Sverigemotiv uppkom när grundaren och Kalmariten Jörgen Dahl bodde i Västerås och efter många år från hemstaden önskade något i hemmet som påminde honom om Kalmar. Som en trendig inredningsdetalj i en stilren och grafiskt snygg design tillkom de första av de populära posterna. 
Lisa Halling är en singer songwriter med låtar på spotify och youtube från Sverige som bor i Kalifornien och precis som Jörgen vill ha en inredningsdetalj som påminner om Sverige. Här med Sverigemotivs Stockholm Stadshus på väggen.

Inredningstipset

 

Här tipsar vi om en populär sida med inspirerande inredningstips med koll på trender och stil som passar våra grafiska motiv. Grundaren heter Erica och här får ni en inblick i hur hennes instagramkonto inredningstipset gick från en privat sida till 8000 följare.

En regnig oktoberdag 2016 startade Erica ett Instagramkonto vid namnet Inredningstipset. Detta startade som en inspirationskälla till en person, men växte snabbt och fick fler följare. Många sökte hjälp och inspiration med sina hem och gillade det hon gjorde. Idag har Erica och inredningstipset över 8000 följare och fortsätter hjälpa och inspirera andra!

Inredningstipset vill inspirera till kreativitet som inte ska kosta skjortan. Hon vill inspirera andra med en tanke på att inredning är som skönhet, något som ligger i betraktarens öga. Genom sitt engagemang hjälper hon andra som behöver tips och idéer till sitt hem. 

Erica är 34 år och bor i en villa söder om Stockholm tillsammans med sin sambo, hans 4 barn och en lite hund som heter Chili. På fritiden umgås hon med familjen, spelar golf och reser. Älskar att laga mat och testa nya saker. Hennes dröm är får fortsätta driva Inredningstipset och få det att fortsätta växa och inspirera alla till ett hem att älska att vara i. 

Drömmar har inga tak, om du bara vill kan du!

 

Allsvenskans arenor

Följer du allsvenskan och hjärtat klappar för hemmalaget bör du kika in här. Visa din tillgivenhet genom en snygg poster på väggen med din hemmaarena som motiv. Här hittar du poster på allsvenskans alla arenor i flera olika storlekar att hänga på väggen.