Bricka Stockholms Stadshus -  Stockholm - Rund 38cm
(0)

Bricka Stockholms Stadshus - Stockholm - Rund 38cm

449 kr
Finns i lager
Leveranstid: 3 arbetsdagar
Produktinformation

Vackra Stockholm med sina gamla byggnader, lummiga parker och den glittrande skärgården. Ge dig själv ett vackert minne från vår huvudstad genom att klicka hem den här fina brickan med ett grafiskt tryck av Stockholms Stadshus. Måtten på brickan är 38 cm vilket gör den tillräckligt stor för många koppar och fika till vänner och familj.

Våra brickor med kända stadsmotiv är en rolig detalj i hemmet, särskilt den här fina brickan med en av landets mest kända byggnader – Stockholms Stadshus. Hos oss kan du enkelt beställa brickor online, vi levererar inom några få dagar.

Få byggnader i Stockholm är lika mäktiga som Stockholms Stadshus. Det beror inte bara på arkitekturen, även om den naturligtvis är en starkt bidragande orsak. Det är även själva läget, precis vid Mälarens stilla vatten, som har gjort detta till en av Stockholms mest besöka platser. Det är oftast denna byggnad som får symbolisera vår huvudstad. 

Våra brickor med tryck av Stockholms Stadshus är eleganta och passar utmärkt in i alla typer av inredningar och matsalsmiljöer. Du kan med fördel beställa brickor online med detta kända stadsmotiv för ditt hem, för kontoret eller för någon annan passande plats.

Fakta om Bricka Stockholms Stadshus - Stockholm - Rund 38cm
Artikelnr. 300099
Bredd 38
Höjd 38
Vikt 100
Stad Stockholm

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten