BRICKA STOCKHOLMS STADSHUS -  STOCKHOLM
(0)

Bricka Stockholms Stadshus - Stockholm

249 kr
Slut i lager
Produktinformation

Av alla kända byggnader i Sverige är Stockholms Stadshus utan tvekan en av de mer igenkännliga. Den pampiga byggnaden invigdes på Midsommarafton år 1923. Vad som gör byggnaden så utmärkande är alla olika vinklar, det ståtliga västpartiet, den södra längan som vetter mot vattnet och borggårdens vackra arkader.

Den här rektangulära brickan på 27x20 cm är en utmärkt present till alla som gillar Stockholm. Brickor i den här storleken passar perfekt när du vill äta frukost på sängen eller ta med dig lite fika in till vardagsrummet. Våra brickor med stadsmotiv är i grafisk stil som passar perfekt till vilken inredningsstil som helst.

Få byggnader i Stockholm är lika mäktiga som Stockholms Stadshus. Det beror inte bara på arkitekturen, även om den naturligtvis är en starkt bidragande orsak. Det är även själva läget, precis vid Mälarens stilla vatten, som har gjort detta till en av Stockholms mest besöka platser. Det är oftast denna byggnad som får symbolisera vår huvudstad. 

Våra brickor med tryck av Stockholms Stadshus är eleganta och passar utmärkt in i alla typer av inredningar och matsalsmiljöer. Du kan med fördel beställa brickor online med detta kända stadsmotiv för ditt hem, för kontoret eller för någon annan passande plats.

Fakta om Bricka Stockholms Stadshus - Stockholm
Artikelnr. 300098
Bredd 27
Höjd 20
Vikt 100
Stad Stockholm

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten