Bricka Stockholm Stadion - Stockholm - Rund 38cm
(0)

Bricka Stockholm Stadion - 38 Cm- Stockholm

449 kr
Finns i lager
Leveranstid: 3 arbetsdagar
Produktinformation

Runda brickor kommer alltid väl till pass, särskilt när du har besök och ska bjuda på kaffe. Den här stora och vita brickan har ett smakfullt grafiskt tryck av Stockholms Stadion. Måtten på 38 cm gör brickan exemplarisk både när du har besök, men även när du ska duka fram en god frukost.

Stockholms Stadion är en känd arena som håller både sportsliga och musikaliska event. För alla som älskar huvudstaden är den här brickan ett riktigt bra tips! Våra brickor kan du köpa smidigt online och du kan dessutom välja bland många brickor med kända stadsmotiv.

Med sina två torn påminner Stockholm Stadion mycket om det klassiska stadshuset i Stockholm. Den byggdes redan under det tidiga 1910-talet, då för att användas som en olympisk arena. Det är numera den äldsta olympiska arenan som än är aktiv. Flera fotbollslag i Stockholm har använt stadion som hemmaplan, bland annat AIK, Djurgården och Hammarby IF. 

Våra brickor med tryck av Stockholm Stadion är ett måste för dig som gillar svensk fotboll. Den vackra brickan passar nästan lika bra att använda som tavla! Du kan hitta många brickor online hos oss med tryck på kända svenska fotbollsarenor och stadsmotiv. 

Fakta om Bricka Stockholm Stadion - 38 Cm- Stockholm
Artikelnr. 300095
Bredd 38
Höjd 38
Vikt 100
Stad Stockholm
[Byggnadstyp] Arena
Lag Djurgården
Liga Allsvenskan

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten