BRICKA STOCKHOLM STADION - STOCKHOLM
(0)

Bricka Stockholms Stadion - Stockholm

249 kr
Finns i lager
Leveranstid: 3 arbetsdagar
Produktinformation

Stockholm Stadion har flera gånger hållit i många kända evenemang. Bland annat var det just här som de Olympiska Spelen hölls år 1912. Förutom sportsliga event har det hållits mängder av stora konserter här, bland annat har bossen Bruce Springsteen stått på scenen och Michael Jackson kom hit när han turnerade med sin Dangerous Tour.

Det grafiska trycket av Stockholms Stadion är otroligt stilrent och passar in i vilken inredning som helst. När brickan inte används kan du hänga upp den på väggen. Våra brickor med kända stadsmotiv passar bra som present eller att unna dig själv med.

Med sina två torn påminner Stockholm Stadion mycket om det klassiska stadshuset i Stockholm. Den byggdes redan under det tidiga 1910-talet, då för att användas som en olympisk arena. Det är numera den äldsta olympiska arenan som än är aktiv. Flera fotbollslag i Stockholm har använt stadion som hemmaplan, bland annat AIK, Djurgården och Hammarby IF. 

Våra brickor med tryck av Stockholm Stadion är ett måste för dig som gillar svensk fotboll. Den vackra brickan passar nästan lika bra att använda som tavla! Du kan hitta många brickor online hos oss med tryck på kända svenska fotbollsarenor och stadsmotiv. 

Fakta om Bricka Stockholms Stadion - Stockholm
Artikelnr. 300094
Bredd 27
Höjd 20
Vikt 100
Stad Stockholm
[Byggnadstyp] Arena
Lag Djurgården
Liga Allsvenskan

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten