Bricka Söderstadion - Stockholm - Rund 38cm
(0)

Bricka Söderstadion - Stockholm - Rund 38cm

449 kr
Slut i lager
Produktinformation

Denna runda bricka har ett grafiskt tryck av den populära Söderstadion. Söderstadion byggdes redan under 1960-talet och var i bruk fram tills 2013. Därefter rev man stadion för att bygga en ny – Tele2 Arena. För alla sportentusiaster och fotbollsälskare är den här fina brickan ett riktigt bra tips.

Med mått på 38 cm är den tillräckligt stor för att bjuda på fika till både vänner och familj. Hos oss kan du även köpa många andra stilrena brickor online med kända tryck av diverse byggnader. Hitta dina favoriter bland våra brickor och klicka hem den redan idag

Vilken stockholmare känner inte till Söderstadion? Denna arena var kanske inte den största men det var en helig plats för alla Bajenfans som regelbundet fyllde varenda centimeter av Söderstadion under matchdagen. Många fotbollslag bävade för att spela här, mycket på grund av det enorma trycket och publikstödet hemmalaget alltid fick. Tyvärr revs Söderstadion 2015 men minnet av denna klassiska arena kan leva vidare än idag med hjälp av våra brickor med grafiskt tryck av Söderstadion. 

Oavsett om du är en riktigt Hammarby IF supporter eller bara vill ta del av klassisk fotbollshistoria är denna bricka perfekt för dig.

Fakta om Bricka Söderstadion - Stockholm - Rund 38cm
Artikelnr. 300097
Bredd 38
Höjd 38
Vikt 100
Stad Stockholm
[Byggnadstyp] Arena
Lag Hammarby
Liga Allsvenskan

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten