BRICKA SÖDERSTADION - STOCKHOLM
(0)

Bricka Söderstadion - Stockholm

249 kr
Slut i lager
Produktinformation

Här har du den perfekta presenten för den som älskar fotboll och bandy. Brickans mått på 27x20 cm gör den lämplig till frukost. Kanske vill du överraska någon du gillar? I så fall kan du överraska med frukost på sängen på den här fina brickan. Hos oss kan du köpa moderna brickor online, vi erbjuder många trendiga brickor med kända stadsmotiv, som den här fina med Söderstadion.

Söderstadion var en populär sportarena som byggdes som en ersättare till den gamla Johanneshov IP. Sedan år 1967 var Söderstadion i bruk men är nu nedlagd, den sista matchen spelades 2013. Numera är det Tele2 arena som ersatt Söderstadion

Vilken stockholmare känner inte till Söderstadion? Denna arena var kanske inte den största men det var en helig plats för alla Bajenfans som regelbundet fyllde varenda centimeter av Söderstadion under matchdagen. Många fotbollslag bävade för att spela här, mycket på grund av det enorma trycket och publikstödet hemmalaget alltid fick. Tyvärr revs Söderstadion 2015 men minnet av denna klassiska arena kan leva vidare än idag med hjälp av våra brickor med grafiskt tryck av Söderstadion. 

Oavsett om du är en riktigt Hammarby IF supporter eller bara vill ta del av klassisk fotbollshistoria är denna bricka perfekt för dig.

Fakta om Bricka Söderstadion - Stockholm
Artikelnr. 300096
Bredd 27
Höjd 20
Vikt 100
Stad Stockholm
[Byggnadstyp] Arena
Lag Hammarby
Liga Allsvenskan

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten