Bricka Råsunda - Stockholm / Solna - Rund 38cm
(0)

Bricka Råsunda - Stockholm / Solna - Rund 38cm

449 kr
Finns i lager
Leveranstid: 3 arbetsdagar
Produktinformation

Råsunda Stadion i Stockholm har genom åren hållit mängder av sportevenemang. Länge var det fotbollsklubben AIK som använde arenan som sin hemmaplan. För dig som gillar fotboll eller som helt enkelt gillar Stockholm, är den här brickan ett måste!

Den runda brickan har en storlek på 38 cm, vilket gör den stor nog för många kaffekoppar, goda bullar och kakor. Bjud över vännerna på en fika eller servera frukosten på balkongen på brickan! Vi erbjuder många härliga brickor med tryck av svenska kända stadsmotiv. När du inte använder din bricka kan du hänga upp den på väggen i köket – en fin detalj som dessutom är användbar.

Råsunda var en klassisk fotbollsarena som fick agera hemmaplan för både AIK och det svenska herrlandslaget. När stadion väl revs var det många ledsna fotbollsfan som vallfärdade hit för att säga farväl och för att ta med sig en bit av stadion som souvenir. Våra brickor med Råsunda Stadion på symboliserar en svunnen fotbollstid.

Är du AIK-supporter, eller bara vill kunna servera lite mat på en väldigt stilren bricka, är just denna modell något för dig. Den svartvita designen gör sig väl i alla miljöer, från hemmet till skolmatsalen och kontoret. Beställ dina brickor med tryck på Råsunda Stadion redan idag.

Fakta om Bricka Råsunda - Stockholm / Solna - Rund 38cm
Artikelnr. 300093
Bredd 38
Höjd 38
Vikt 100
Stad Solna
[Byggnadstyp] Arena
Lag AIK
Liga Allsvenskan

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten