BRICKA RÅSUNDA - STOCKHOLM / SOLNA
(0)

Bricka Råsunda - Stockholm / Solna

249 kr
Slut i lager
Produktinformation

Här har du den ultimata presenten för alla fotbollsentusiaster! Den lagom stora brickan har en snyggt och modernt grafiskt tryck av Råsunda. Måtten är 27x20 cm, vilket gör brickan perfekt för en kopp te, en bulle och en liten smörgås. Överraska din partner med frukost på sängen eller njut själv en god fika på balkongen.

Råsunda var färdigbyggd redan 1937 och användes länge som en anläggning för diverse sportevent. Arenan var länge en symbol för det omtyckta laget AIK. Oavsett om du gillar fotboll eller inte är den här brickan med det grafiska trycket av Råsunda en fin symbol av vår egen huvudstad. Unna dig själv denna bricka eller ge bort den till någon som fyller år!

Råsunda var en klassisk fotbollsarena som fick agera hemmaplan för både AIK och det svenska herrlandslaget. När stadion väl revs var det många ledsna fotbollsfan som vallfärdade hit för att säga farväl och för att ta med sig en bit av stadion som souvenir. Våra brickor med Råsunda Stadion på symboliserar en svunnen fotbollstid.

Är du AIK-supporter, eller bara vill kunna servera lite mat på en väldigt stilren bricka, är just denna modell något för dig. Den svartvita designen gör sig väl i alla miljöer, från hemmet till skolmatsalen och kontoret. Beställ dina brickor med tryck på Råsunda Stadion redan idag.

Fakta om Bricka Råsunda - Stockholm / Solna
Artikelnr. 300092
Bredd 27
Höjd 20
Vikt 100
Stad Solna
[Byggnadstyp] Arena
Lag AIK
Liga Allsvenskan

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten