Bricka Öresundsbron - Malmö / Köpenhamn - Rund 38cm
(0)

Bricka Öresundsbron - Malmö / Köpenhamn - Rund 38cm

449 kr
Finns i lager
Leveranstid: 3 arbetsdagar
Produktinformation

Den här exklusiva brickan är hela 38 cm och tillräckligt stor för flera koppar, bullar och smörgåsar. Bjud över vänner och familj på en trevlig fikastund och servera godsakerna på den här läckra brickan. Med ett grafiskt tryck av den ståtliga Öresundsbron är den brickan lika användbar som den är vacker.

När den inte används kan du med fördel hänga upp den på väggen eller ställa den mot väggen. Öresundsbron är vår förbindelse med Köpenhamn från Malmö och en utmärkt gåva till alla som gillar dessa städer eller som till och med bor här.

Dessa brickor är stabila och har ett vackert motiv på Öresundsbron. Denna länk mellan en av Sveriges största städer och den danska huvudstaden går över Öresund och det är ett tekniskt mästerverk. Över bron går inte bara en vanlig motorväg utan även dubbelspårig järnväg. Dessutom var man tvungen att bygga en artificiell ö, Pepparholmen, i samband med förbindelsen. 

Det är en vacker bro som på många sätt symboliserar vårt goda förhållande med det rödvita grannlandet. Våra brickor med tryck på Öresundsbron passar perfekt till alla typer av inredningar. Beställ online idag!

Fakta om Bricka Öresundsbron - Malmö / Köpenhamn - Rund 38cm
Artikelnr. 300061
Bredd 38
Höjd 38
Vikt 100
Stad Malmö
[Byggnadstyp] Bro

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten