BRICKA ÖRESUNDSBRON - MALMÖ / KÖPENHAMN
(0)

Bricka Öresundsbron - Malmö / Köpenhamn

249 kr
Finns i lager
Leveranstid: 3 arbetsdagar
Produktinformation

Broar är förbindelser mellan städer eller länder och har en sorts symbolik över sig. Öresundsbron är exempelvis vår väg till Köpenhamn från Malmö. På en sträcka av 15,9 kilometer möts våra länder på mitten. För dig som bor i Malmö eller Köpenhamn, eller som helt enkelt gillar dessa städer, är den här lilla brickan med det grafiska trycket av Öresundsbron ett bra tips!

En fin liten bricka på 27x20 cm passar perfekt till frukostmackan och kaffet eller till kvällsfikan framför teven. Dessutom är brickor användbara i varje hushåll och därför en mycket smart presentidé. Hos oss på Sverigemotiv.se kan du enkelt hitta vackra posters och brickor med grafiska och moderna tryck av kända stadsmotiv.

Dessa brickor är stabila och har ett vackert motiv på Öresundsbron. Denna länk mellan en av Sveriges största städer och den danska huvudstaden går över Öresund och det är ett tekniskt mästerverk. Över bron går inte bara en vanlig motorväg utan även dubbelspårig järnväg. Dessutom var man tvungen att bygga en artificiell ö, Pepparholmen, i samband med förbindelsen. 

Det är en vacker bro som på många sätt symboliserar vårt goda förhållande med det rödvita grannlandet. Våra brickor med tryck på Öresundsbron passar perfekt till alla typer av inredningar. Beställ online idag!

Fakta om Bricka Öresundsbron - Malmö / Köpenhamn
Artikelnr. 300062
Bredd 27
Höjd 20
Vikt 100
Stad Malmö
[Byggnadstyp] Bro

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten