BRICKA ÖLANDSBRON - KALMAR / ÖLAND
(0)

Bricka Ölandsbron - Kalmar / Öland

249 kr
Finns i lager
Leveranstid: 3 arbetsdagar
Produktinformation

Brickor kan man inte få för många av, de är praktiskt när du får besök, när du vill unna dig frukost på sängen eller helt enkelt ta en fika vid teven. Den här stilrena och vackra brickan med ett grafiskt tryck av Ölandsbron är perfekt för alla mysiga fikastunder.

Måtten på 27x20 cm är perfekt för en kopp kaffe och något gott att fika på. Ölandsbron sträcker sig över Kalmarsund och är byggd mellan fastlandet och Öland. För dig som gillar Öland eller kanske bor på ön, är den här brickan ett riktigt bra tips!

Mellan Kalmar och Öland, på den vackra östkusten, hittar du en vacker bro. Detta är Ölandsbron, en stilren bro som blev färdigbyggd under det tidiga 1970-talet. Här hos oss kan du hitta brickor online med Ölandsbron som tryck. Detta kända motiv passar väl med vår svartvita design. 

Du kan utan problem beställa hem en eller flera brickor med Ölandsbron på, eller varför inte brickor med något annat känt stadsmotiv? Vi har inte bara samlat vackra broar utan även många andra kända byggnader från städer runt om i Sverige. Beställ dina brickor över kända stadsmotiv eller med tryck på Ölandsbron redan idag.

Fakta om Bricka Ölandsbron - Kalmar / Öland
Artikelnr. 300058
Bredd 27
Höjd 20
Vikt 100
Stad Kalmar:Öland
[Byggnadstyp] Bro

Våra kunder

tycker att den här produkten är:
0 omdömen Skriv vad du själv tycker om produkten