Brickor med populära stadsmotiv

Kategorier
Brickor med populära stadsmotiv

Vackra brickor för alla smaker

En bricka kommer alltid till användning, den kan bland annat användas till morgonkaffet och smörgåsen, för att ställa fram ljus på bordet eller som en vacker dekoration på hyllan. Här kan du välja bland otaliga brickor, alla med unika och snygga motiv. Vi på Sverigemotiv har samlat fina tryck av allt från kända broar och arenor till monument, slott, väderkvarnar och mycket mer. Kanske har du en stad som du älskar att besöka? Eller saknar du din hemort? Varför inte beställa en bricka med ett passande motiv? Vi erbjuder olika storlekar och former på våra brickor, bland annat kan du beställa både rektangulära och runda modeller. Våra grafiska tryck ger genast brickan en mer modern touch och en smakfull design som passar i de flesta inredningsstilar, oavsett om du har en avskalad och trendig stil eller något mer ombonad. Letar du efter en speciell present? Varför inte överraska en vän med en snygg bricka som passar personen perfekt? Kolla igenom alla de olika motiven för att hitta det som känns mest tilltalande och passande för personen i fråga. Här finns både motiv av kända byggnader och platser i Sverige men även i övriga världen.Framåt Bakåt Visa alla 53 produkter | Sida 1 av 2 |
Bricka med Karta av Kalmar 449 kr Köp
Finns i lager
53 produkter | Sida 1 av 2 | Framåt Bakåt

Motiv med kända byggnader

Vi på Sverigemotiv har samlat fina tryck av allt från kända broar och arenor till monument, slott, väderkvarnar och mycket mer. Kanske har du en stad som du älskar att besöka? Eller saknar du din hemort? Varför inte beställa en bricka med ett passande motiv? Vi erbjuder olika storlekar och former på våra brickor, bland annat kan du beställa både rektangulära och runda modeller. Våra grafiska tryck ger genast brickan en mer modern touch och en smakfull design som passar i de flesta inredningsstilar, oavsett om du har en avskalad och trendig stil eller något mer ombonad. Letar du efter en speciell present? Varför inte överraska en vän med en snygg bricka som passar personen perfekt? Kolla igenom alla de olika motiven för att hitta det som känns mest tilltalande och passande för personen i fråga. Här finns både motiv av kända byggnader och platser i Sverige men även i övriga världen.

De brickor du hittar här hos oss på Sverigemotiv kommer alla med stilrena, snygga och smakfulla tryck av olika typer av kända byggnader. Kanske har du flyttat från din hemort men vill visa för dina besökare var du egentligen kommer från – detta är exakt vad du kan göra med en bricka med ett tryck av en känd byggnad från dina hemmatrakter. Eller har du kanske lust att visa vilken fotbollsarena du går till när det är dags för hemmamatch? Skaffa dig då en bricka med ett tryck av ditt favoritlags hemmaborg, ett perfekt sätt att visa dina färger när det är dags för söndagskamp! Och tack vare att trycken är så stiliga och snygga behöver du inte bara plocka fram brickan från skåpet när det är dags att servera något på den, du kan lika gärna låta den stå framme som en inredningsdetalj i köket eller vardagsrummet oavsett tidpunkt. Eller kanske du känner någon som skulle uppskatta att få en bricka med en känd byggnad som symboliserar något just den personen gillar? En perfekt present som visar att du känner personen. Här kan du beställa brickorna online och få dem skickade hem till dig, enkelt och smidigt.